Skip to Content
avatar image
Former Member

Can't launch debugger

Hello,

I can't launch the debugger anymore in NWDS sp13. When I do I get the follwing error:

Exception occurred during launch
Reason:
Source locator does not exist: org.eclipse.jdt.debug.ui.javaSourceLocator

I was debugging fine last night before shutting NWDS down normally.

I've searched NDS and SAP Notes but haven't found any solution for this.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks

David.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 18, 2006 at 01:07 PM

    Hi

    Try this

    Right click the SDM in the J2EE Engine navigator and enable the debuging process and restart the SDM.

    Kind Regards

    Mukesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi

      I do also struggle in the same problem, i tried to do what mukesh did also and you suggested also but same error is been showing.

      can you please help me in this issue.

  • avatar image
    Former Member
    Oct 18, 2006 at 02:04 PM

    Solved it.

    This morning I had accidentally started two instances of NWDS.

    Once they both came up I closed one instance but left the other running. When I tried to debug I got the error.

    After that I tried restarting NWDS, rebooting PC, rebuilding my project and redeploying as well as recreating the debug configuration with no luck.

    Finally, I deleted the .registry file from the workspace/.metadata folder and restarted NWDS.

    That fixed it.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded