Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Transportation error

Hi all,

A data source is enhanced with five fields (0MAT_PLANT_ATTR) and is

assigned to 0MAT_PLANT in BW and the info source used is Direct Update.

The transport requests created in R/3 are released to QA and they are

successful.

Next in BW Two transport requests are created where in one request

contains info area , info object catalog and the object 0MAT_PLANT with

its attributes and the transport is successful.

Next we went to BW (Q&A) and replicated the data source and after that

the second transport is released which contains transfer structure ,

data source replica and application component and it ended up with an

error code 8 and the error is " There is no data source with these

attributes".

Regards,

Jay

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 18, 2006 at 07:52 AM

    Hi Jay

    Did you check on the R/3 side after importing the request whether your datasource has been changed as per your requirement and also after replication into BW did you check that all the enhanced attributes are available in the datasource in BW.

    thanks and regards

    Neel

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      After replicating DS to BIW you can see the enhanced fields in Transfer strcture screen(Datasource/Trans. Strcuture tab page)

      If the added fields are not there.Check the table ROOSFIELD in QA R/3 with OLTPSOURCE = 0MAT_PLANT_ATTR,OBJVERS = 'A' and FIELD = 'your newly added field'. If those fields has value 3 for SELECTION make them to P by ABAP program.

      for code search this forum.

      With rgds,

      Anil Kumar Sharma .P

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 18, 2006 at 09:04 AM

    Check if you have transported the comunication structure too, not only transfer structure.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 19, 2006 at 12:33 AM

    Hi:

    1. please check to see whether u collected all the NEW onfo objects in ur transport in se09.(expand info objects).

    2. check whether ur DS is active in R/3 QA with the new fields.

    3. come to BW and replicate DS and ask Basis to re-transport the second transport(DS failed transport)

    4. also may be the transport sequence should be changed(not sure on this, as it makes sense to send the IOC, Info area first)

    Thanks

    kalyan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      did you add the five new fields as attributes for the 0mat_plat infobject (BW) ??

      the new fields which you have added to the datasource have to be mapped to the attributes of the 0mat_plant...

      assign points if it helps.

      sorry seems like that part is taken care of...

      Message was edited by: Kamal K

      Message was edited by: Kamal K

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.