Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

WD run time errror

Hi

We have installed NWDS and am trying to run a sample WD application from SAP Help. I have started J2EE engine and when I tried to deloy it, it asked for SDM password. I supplied and it says "Finished Deployment". I am not able to RUN the application. I have not created the WD application as yet. The "RUN" button is not getting activated. "RUN AS" webdynpro is also not seen. PLEASE HELP.

chan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Oct 16, 2006 at 01:33 PM

    Hi Chan,

    How do you mean you have not created the WD application as yet?

    The project that you imported from the sample was a fully working version or requires some further coding?

    Did you try a repair>Project Structure+Class Path from the project root? Are there errors in the task list?

    Regards

    Daniel

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 16, 2006 at 01:35 PM

    Hi Chan,

    Follow this link step by step procedure to develop webdynpro application:

    http://help.sap.com/saphelp_nw04/helpdata/en/fd/ed32a8c9994b4ba4a1645a764814db/frameset.htm

    Regards, Suresh KB

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.