Skip to Content
0

Unable to select a package while deploying from WebIDE to ABAP Repository

Mar 31, 2017 at 02:48 PM

115

avatar image

Hello,

I'm trying to deploy a Fiori App from my trial WebIDE account to OnPremise ABAP repository.

At the moment I need to choose a package, I can't find anyone to select (even the default $TMP).

Service /sap/bc/adt/ is working fine.

Have you ever seen this problem before? Any idea on what I'm missing?

Regards,

Diego

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Diego,

Is you able to run your app in the Web IDE whether data's from back-end are get flowed in your app. If not check the connection between the Hana cloud connector and your system. can you share the components installed in your frontend system.

Thanks

~vky_veera

0

Hi ~vky,

Yes, I can run my app consuming data from back-end system and I can even deploy it to the back-end system ($TMP package and I can see all the components in SE80 under BSP application).

Now I'm trying to deploy it to another system (my front-end system) but no packages are available. If I create a new project in WebIDE and select my front-end server to choose a service in Service Catalog, it works fine.

In the cloud connect everything is green and reachable. The same in cloud platform destinations.

I do not have access to the system on weekends. On Monday morning I can share with you the installed components.

Thanks,

Diego

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

0 Answers