Skip to Content
avatar image
Former Member

Transport Request not getting Released in ECC 6.0

Hi Experts,

Recently as a test upgrade phase, we have upgraded a R/3 4.6C system to ECC 6.0.

We have done corrections to the Addon Source Code and we have created a transport request. When we released the child transport request, it got released without any problems..

When we tried to release the Parent Transport, it is not getting released and error has occured. ( return code 8 ).

It shows the error message as follows..

( Pls note: below error is not a copy and paste. It has been handtyped... )

<b>

######################################################

Main export

Transport request : U1NK900020

System : U1N

tp path : tp

Version and release : 370.00.01 700

illegal object R3TRDEVCZA11 rejected because it contains mysterious characters 0x59494e54 (sprintfU result is ....)

illegal object R3TRPROGZA11020 rejected because it contains mysterious characters 0x59524245 (sprintfU result is ....)

illegal object R3TRPROGZA11021 rejected because it contains mysterious characters 0x5a303031 (sprintfU result is ....)

illegal object R3TRPROGZA11022 rejected because it contains mysterious characters 0x5a413131 (sprintfU result is ....)

.....

.....

Incorrect export. Request not imported</b>(we operate in a multiple language enviornment Japanese, english.. is it something to do with thta.. )

Please help, I am kind of worried that if everything dint get messed up and have urgent changes to be made to the programs and get them transported.

Thanks a lot,

Raghunahth L

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Oct 20, 2006 at 06:41 AM

    Cross-check the source code program ZA11 & it's Development class for 'so-called' mysterious characters.

    Often long web-addresses / weblinks are considered as mysterious characters by SAP system.

    Regards,

    Ammey Kesarkar

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      Supposed to install GERMAN Language while installing the Solaris OS. As we have missed it, SAP could not interpret the German Characters properly and thus the "Mysterious Characters error occured".

      After installing the German Language, the problem was rectified and we were able to release the transports without any errors.

      Thanks for the help.

      L Raghunahth.