Skip to Content
0
Oct 11, 2006 at 08:57 AM

Deployment failure upon certain conditions

64 Views

Hello,

Here is the context of my strange deployment behavior:

IDE 630 SP18

<u>ClientAPI (Java)</u>

SoftwareType : Library

provider.xml : Name : com.sap.sodis.client.ctsadapter

Reference Lib : webservices_lib

Reference Service : tc/wd/webdynpro

<u>ManagerUI (WebDynpro) :</u>

Need to call the ClientAPI so I have set

Properties --> WebDynpro references --> Library ref:

com.sap.sodis.client.ctsadapter

ClientAPI build : ok

ClientAPI deployment :ok

ManagerUI build : ok

ManagerUI deployment ko with the following error :

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<i>[015]Deployment finished with warning

Settings

SDM host : NCED60124460A

SDM port : 50018

URL to deploy : file:/C:/DOCUME1/i023350/LOCALS1/Temp/temp44636sap.comtctmworganizerui.ear

Result

=> deployed with warning : file:/C:/DOCUME1/i023350/LOCALS1/Temp/temp44636sap.comtctmworganizerui.ear

Finished with warnings: development component 'tc/tmw/organizer/ui'/'sap.com'/'LOKAL'/'0.2006.10.11.10.53.48':

Caught exception during application startup from SAP J2EE Engine's deploy service:

java.rmi.RemoteException: Error occurred while starting application sap.com/tc/tmw/organizer/ui and wait. Reason: Clusterwide exception: server ID 3079350:com.sap.engine.services.deploy.container.DeploymentException: Clusterwide exception: Failed to prepare application ''sap.com/tctmworganizerui'' for startup. Reason=Clusterwide exception: Failed to start dependent library ''com.sap.sodis.client.ctsadapter'' of application ''sap.com/tctmworganizerui''. Status of dependent component: <b>STATUS_DEPLOYED</b>. Hint: Is the component deployed correctly on the engine?

at com.sap.engine.services.webdynpro.WebDynproContainer.prepareStart(WebDynproContainer.java:1421)

at com.sap.engine.services.deploy.server.application.StartTransaction.prepareCommon(StartTransaction.java:231)

at com.sap.engine.services.deploy.server.application.StartTransaction.prepare(StartTransaction.java:179)

.....</i><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

The strange thing is that when I remove the Service Reference tc/wd/webdynpro from the ClientAPI, the deployment of the ManagerUI works fine... Any idea ?

Thanks for your help and best regards,

Laurent