Skip to Content
0

Error while posting web service via AXIS adapter

Mar 30, 2017 at 08:33 AM

54

avatar image

Hi All,

while sending data to webservice via AXIS adapter we got below error

30/03/2017 07:22:07.355 Error MP: exception caught with cause com.sap.engine.interfaces.messaging.api.exception.MessagingException: Message part tin was not recognized. (Does it exist in service WSDL?)

the CC channel configurations are as below.

when we tested the WSDL with SOAP UI, we are getting the response back, please check the below screenshot.

Regards,

Pradeep A.

audit-log.jpg (240.3 kB)
cc1.jpg (58.2 kB)
cc2.jpg (189.0 kB)
soap-ui.jpg (117.0 kB)
soap-ui.jpg (173.9 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Pradeep Amisagadda Mar 31, 2017 at 02:12 PM
0

Hi All,

further to my investigation, found that this is due to missing of Element from soap body.

Payload extraction = "SOAP body child" then nothing (Header and Body in soap envelop) going out of CC

payload extraction = SOAP Body then element missing form soap body

Regards,

Pradeep A.


1.jpg (34.0 kB)
2.jpg (122.6 kB)
1.jpg (34.0 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Pradeep Amisagadda May 11, 2017 at 09:33 AM
0

Hi,

I found below thread for my requirement ..

https://archive.sap.com/discussions/thread/1235646

but it was not helpful, can any one provide detail solution.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded