Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

BSP - Service is not active

Hi all,

We are currently implementing Performance Management using Appraisal (MBO).

I have created a template that works fine in the R/3 backend but are having problems displaying anything via BSP - we are at 4.7

I have activated all BSP sites in transaction SICF and in SE80.

When testing the BSP Application hap_document via SE80 I get an empty page containing the message 'Service is not active'.

Does anybody know what I could have missed (is it not enough to just activate via SICF)?

Best regards

Ronnie Nielsen

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 13, 2006 at 10:12 PM

    Hi Ronnie,

    you have to activate also some "system service" in SICF to make your BSP work. Have you do that?

    Regards

    Bernd

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.