Skip to Content
avatar image
Former Member

BPM: XI calling proxy

Hi,

I have situation where BPM is calling proxy inbound for R/3. It was working fine but we had change in servers and all the settings were restored but now the BPM does not function as before. BPM contents have no data in XML messages. The BPM process is working fine but it is not passing data into R/3 (target) system. I already tried SWWL, SXMB_MONI_BPE, SPROXY. Checked the queues, checked the connections, settings. Don't know what else could be wrong. Any suggestions on debugging BPM?

Thanks,

Sangita

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 04, 2006 at 01:47 AM

    Hi,

    <i>The BPM process is working fine</i>

    >>>Did you check the technical details of the BPM ? ie. SXMB_MONI->PE->Technical Details (workflow log)

    Is all the workflow steps are executed successfully ?

    If so, SXMB_MONI shows success flag, then there is a problem with Proxy interface in R/3. For that , go to Transaction SXMB_MONI in R/3 system and check the status of the messages.

    For Integration Process monitoring- refer this-

    https://www.sdn.sap.com/irj/servlet/prt/portal/prtroot/docs/library/uuid/e7bc3a5a-0501-0010-1095-eb47159e169c

    Regards,

    Moorthy

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 12, 2010 at 02:43 PM

    Closing the thread as dead end.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded