Skip to Content
0

RF push button is not working in Web

Mar 26, 2017 at 07:20 AM

119

avatar image
Former Member

Hi Experts,

I developed ZITS_WM custom ITS and it is working in Development and quality but not in production.

When i click any push button it not working and when i test in quality it is working.

I compared all configuration in Development , quality and production.

I Checked all transports that are sucessfully to quality and production .

Only in Production it is not working , Please help me where i did mistake.

I added quality and production web screen shots , Please check

Thanks

Raghavender

prd.png (17.0 kB)
qal.png (15.8 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Best Answer
Oisin ONidh
Mar 30, 2017 at 07:38 PM
0

Hello Raghavender,

I presume ZITS_WM has same settings in SICF?

Check if the ~sources parameter has the service "itsmobile" listed

You should have

~sources ZITS_WM, ITSMOBILE

Oisin

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Oisin,

Thanks for inputs And Help full,

I found where is the issue , In Production DESIGNS and MIMES ITS Service is not active it is mandatory for Web,but it is active in Development and Quality.Once Activated in Production it is working Properly.

1

Yes the MIMES service in SICF would need to be activated so that the ITSMobile ICONS will display in this scenario when you call your ITSMobile service: ZITS_WM

Regards,

Oisin

0