Skip to Content
0

Internal POD isssue

Mar 25, 2017 at 04:26 AM

137

avatar image

Hi Gurus,

While creating instalation ,internal pod is not creating background.

when iam checking display installtion.getting below error.

Record ANLAGE 1000005not found in table EUIINSTLN.

Regards,

Radhika sharma

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Well, do you know how the installation got created? By ES30, execution of master data template, or ... ?

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

5 Answers

Best Answer
Nic Teunckens Apr 04, 2017 at 01:34 PM
0

Can you try to re-create, for example via trx. "ES64"?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Daniel McCollum Apr 04, 2017 at 11:30 PM
1

short term fix REIDE_CORRECT_POD_ASSIGNMENTS

long term, would have to review the process that is creating the installations & somehow missing the POD

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Monis Shakeel Apr 10, 2017 at 01:29 PM
1

Hi Radhika,

You need to maintain the POD settings at the following two SPRO nodes.

SAP Utilities->Master Data->POD->Define Point of Delivery type, and

SAP Utilities->Master Data->POD->Define Structure of POD ID.

This will resolve your issue.

Regards,

Monis Shakeel

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Srinivasan Kanniwadi Apr 05, 2017 at 08:39 AM
0

Hi,

I guess, as Daniel said you should analyse the process which creates the Installations, worth checking if that is being created from CRM using MDT.

Thanks,

Srini

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Radhika sharma Jun 08, 2017 at 09:56 AM
0

thanks for your reply .issue has been resolved

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded