Skip to Content
0

URL Iview inside page showing only some content

Mar 23, 2017 at 03:57 PM

51

avatar image

Hi,

I have created URL iView. When I preview, it is displaying all the content. But when I preview the "page"(which contains this iView) only some content is being displayed and remaining is not. Could anybody suggest me the solution to this problem.

Thanks and Regards,

Teja.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Teja K Mar 24, 2017 at 10:02 AM
0

Any suggestions please?

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Teja

From the description its not very clear which content is not getting displayed.

Can you please add a screenshot of Iview preview and Page preview.

Also its not suggested to do test through preview, rather you should assign it to a role and then display and test the content from the TLN.

Regards

Santarshi Samanta

1
Teja K Mar 24, 2017 at 11:21 AM
0

Hi samantha,

Thank you for your reply.

I assigned iView to the role and tested. Now it is working fine.

Thanks and Regards,

Teja.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Santarshi Samanta
Mar 25, 2017 at 02:36 PM
0

Hi Teja

I am glad to know that the solution worked for you. Previewing an iview and testing a scenario is not a correct approach.

As in preview, many parameters are not passed to the iview and in turn some functionalities might not work.

Always assign it to a role and assign a role to the user and then access it from the TLN and test the scenario.

Regards

Santarshi Samanta

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded