Skip to Content

Data was not showing after changing my System aliases name for Standard Fiori Apps?

Dear Experts,

I am facing one problem with system aliases assignment for Standard FIORI app configuration for S/4 Hana 1610.

Firstly i have done OData assignment in Tcode: /iwfnd/maint_service with 400 Client(Trusted RFC) System Aliases name. All my fiori apps odata services had been asigned with the above RFC Aliases name. Here apps all are working fine and showing data from development client(400). But our consultant asked me want to check the data from the client 300 because they have much data in 300 client than 400.

So,Here i have done something for getting data from 300 client as shown below...steps

1. I created one trusted RFC for the Client 300.

2. Came to my Gate Way Server and made some changes in the

Tcode: /iwfnd/maint_service. like as below shown steps...

A) I deleted OData service which i already assigned system Aliases name with the client 400 and Added with 300 client aliases name, set it as default(Check box checked) & Saved.

I have done the above (A) step for all my OData services which are previously assigined with 400 client and replaced with 300 client aliases name.

Testing with the URL:

Now here i am facing the problem...

Apps are showing on my Fiori Launch pad... but if i go through with any apps(Tiles) UI5 Controls are visible to me but there is no data shown to me.

I Checked with /iwfnd/error_log Tcode there i got as shown below screen shot...

Suggest me...is there any step which i missed to get the data from 300 client...

Give me the solution please...

i have searched allot in SCN but didn't get any solution...

Thanks ,

Vamc.

pp-fiori.jpg (29.5 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

0 Answers