Skip to Content
0

PI WSDL : Elements not seen

Mar 22, 2017 at 11:36 PM

127

avatar image

Hi,

May i ask for help to get my issue sorted....i have wsdl from below link:

WSDL

But when i load it as external definition and view the strucutre of each of the messages in it i couldnt see any. May i have some pointers on this please?

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

4 Answers

Best Answer
Fabian Engel May 24, 2017 at 02:50 PM
1

in addition to this, you have to fill the source name in each xsd external definition.

e.g.

the result in wsdl external references then looks like below. et voila


rx4wo.png (12.5 kB)
8c2g0.png (6.6 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Harish Mistri Mar 24, 2017 at 12:43 AM
1
Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

yes, that was already done as in my previous post. but though adding to ESR I still couldn't see the elements

0
Harish Mistri Mar 23, 2017 at 12:10 AM
0

Hi,

I had loaded one WSDL from the URL and i can see the structure on messages tab

but you also needs to load the required reference XSD's

which is not present in this WSDL.

regards,

Harish


Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Prabhu S Mar 24, 2017 at 12:12 AM
0

yes, this is what i was referring to, the elements are not visible and i loaded the missing xsd's already and still cudnt see it...

XSD : XSD Link

Is there anything else i shud take care of? pls advise

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded