Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

BW infospoke fetches 0 records from infocube after 3.5 upgrade

After upgrade to BW 3.5 the infospokes don't work properly. Infospoke doesn't fetch any record from a cube, though cube contains sufficient amount of data. This infospoke was working properly before upgrade.

This problem occurs only when datasource is an infocube, but works fine when datasource is an ODS or master data.

Any clues?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 06, 2006 at 09:14 AM

    i think it is problm with th patch which u have run. try to check with the basis and SAP regarding the patch u have run and also is it delta or full

    thanks

    sairam

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.