Skip to Content

Missing InputField Rendering in tableView on NW2004s

Hi,

after upgrading to NetWeaver2004s (620->7.0) we recognized some strange behavior with our existing web application: We have some tableView Elements where the user can fill in some data. Therefore we use some textEdit, dropdownListBoxes and inputFields. Whereas the textEdit and ListBoxes are displayed and functioning correctly the inputFields are not rendered as inputFields (border around the field is missing). Has anyone around remarked a similar behavior?

Thanks for any help.

Heiko

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 08, 2006 at 12:29 PM

    Do you use customer specific style sheets?

    If you do so, you might need to convert. Try first, if standard styles work correctly, before converting to NW2004S.

    Which basis support package do you have?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      no, I don't use customer specific style sheets, but I received a very quick answer from SAP. They told me, that this is not an error but a new feature (I will not comment this one).

      Anyway they also told me that it is possible to put a frame around your inputField by setting the parameter P_ISREADONLY to 'X' in the RENDER_CELL_START-Method of your table iterator class. I wonder why I haven't come to this obvious solution on my own... So the problem is solved.

      Thanx anyway for your help.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.