Skip to Content
0
Aug 23, 2006 at 11:06 PM

Installation Error for 2004s SR1 At Step Create User PIREPUSER

20 Views

Hello,

I'm installing 2004s SR1 and I'm at step 62 and when it tries to create the PIREPUSER account, this is the error I get:

ERROR 2006-08-23 14:46:44 [iaxxejsbas.cpp:178]

EJS_ErrorReporter

FJS-00003 TypeError: this.getSystemInfo() has no properties (in script

NW_Onehost|ind|ind|ind|ind, line 12941: ???)

ERROR 2006-08-23 14:46:44 [iaxxgenimp.cpp:736]

showDialog()

FCO-00011 The step CreateUser with step key

|NW_Onehost|ind|ind|ind|ind|0|0|SAP_Software_Features_Configuration|ind|ind

|ind|ind|5|0|NW_Usage_Types_Configuration_PI|ind|ind|ind|ind|1|0|GenericNew

CreateAbapUser|ind|ind|ind|ind|1|0|CreateUser was executed with status

ERROR .

TRACE [iaxxgenimp.cpp:657]

showDialog()

<html><head></head><body><p>An error occurred while processing service

<b>SAP NetWeaver 2004s Support Release 1 > SAP Systems > MS SQL Server >

Central System > Central System Installation</b>. You may now</p><ul>

<li>press <I>Retry</I> to repeat the current step.</li> <li>press the

<I>View Log</I> button to get more information about the error.</li>

<li>stop the task and continue with it later.</li></ul><p>Log files are written to <b>D:\Program

Files/sapinst_instdir/NW04S/SYSTEM/MSS/CENTRAL/AS</b>.</p></body></html>

TRACE [iaxxgenimp.cpp:1093]

showDialog()

waiting for an answer from gui

INFO 2006-08-23 14:55:53 [iaxxgenimp.cpp:787]

showDialog()

An error occured and the user decide to stop.\n Current step

"|NW_Onehost|ind|ind|ind|ind|0|0|SAP_Software_Features_Configuration|ind|in

d|ind|ind|5|0|NW_Usage_Types_Configuration_PI|ind|ind|ind|ind|1|0|GenericNe

wCreateAbapUser|ind|ind|ind|ind|1|0|CreateUser".

The funny thing is that in the previous steps when it created users and called RFC_SYSTEM_INFO, there was no problem. Only when it gets to this User.

Note that before the FJS-00003 error, the line before it in the trace file stated "RFC Connection closed." This is for one of the successful BAPI_USER_CREATE1 calls it had made.

Please help if you can...I want to desperately to complete the installation.

Many thanks,

Mike