Skip to Content
avatar image
Former Member

Archiving PM Orders - Problem in Customizing settings

Hi All,

I am archiving PM Orders using the archiving object PM_ORDER and I face a situation where I am unable to view the "Application-Specific Customizing" option in my Customizing Screen. As a result neither am I

able to configure the residence times nor am I able to view the option of " Comment for Archiving Session " in the Pre-processing job. We have activated the BC Set ARCH_PM_ORDER according to SAP Note -617008 . Yet this problem prevails.

Any help?

Thanks,

Janani

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Aug 23, 2006 at 08:40 AM

    Hi Janani,

    How you're unable to view the info, is it greyout? can you see any authorization error?... Are you logged on with a user that have enough authorization?

    Regards

    Juan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hello Janani,

      for PM_ORDER you have to maintain

      - the <b>'Short text for archiving run'</b> in the variant of the <b>WRITE-Job</b>

      - the <b>'Residence time'</b> directly in <b>SPRO</b>-customizing:

      -- Transaction OIOA (both letter <b>O</b> like in <b>O</b>rders)

      -- Plant-Maintanance... -> Maintenance and Service Processing -> Maintenance and Service Orders -> Functions and Settings for Order Types -> Configure Order Types

      Regards

  • avatar image
    Former Member
    Feb 06, 2007 at 09:00 AM

    Hi All,

    Was it possible for you to archive PM_ORDER ? As I am working PM_ORDER archiving, I was not able to archive any data from it. so can you send me the detail steps about how to archive it .

    --Thanks

    Pankaj

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Pankaj,

      What do you have your residence times set for? As you need to wait for the configured residence time 1 (in months) before you run the preprocessing job again to set the deletion indicator. Then, depending on what you have configured for residence time 2, you need to wait that many months before you can run the write job. If you have these 2 times configured as 0 and you are still not getting any data to archive, then you need to check the spool file for the first preprocessing job, that should tell you why the orders are not archiving. And, you can check the status of the pm orders. The status needs to be state that it is closed (CLSD), Deletion flag has been set (DLFL) and the Deletion indicator has been set (DLT), (among all of the other status's ).

      Hope this helps.

      Karin Tillotson