Skip to Content
avatar image
Former Member

Cannot see any BW-Objects in HANA Studio (BW-MT)

Hi,

since a few days I cannot see my created BW Objects (e.g. InfoObjects / DSOA / CompisiteProviders) in the navigation tree. Usually you find them under the corresponding InfoArea. In my case only the InfoArea itself is displayed. Also reinstall HANA Studio will not help to solve my problem. Does anyone know this problem and has solve it?

Thank you very much.

Andreas

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    Mar 15, 2017 at 05:14 PM

    Hello
    Please follow the Tipps in the SAP First Guidance – Implementing BW-MT as the new SAP BW Modeling Experience

    Best Regards Roland

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Mar 17, 2017 at 12:10 PM

    Thanks you for your help. I had to regenerate the search views for the tlogo objects. After that I could see all my BW-Objects in BW-MT again.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jul 26, 2017 at 09:24 AM

    HI @Andreas Moeller

    We are facing the same issue.

    Are you able to resolve the issue by doing so which you have mentioned.

    Regards

    Karan Sehjpal

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 10, 2017 at 10:00 AM

    Hey guys,

    After upgrading our BW 7.31 to 7.5 SP9, no infoobjects are shown in HANA Studio BW MT. I seached the internet for hours now and did not find any solution. I found the following note,

    2459861BW objects are not displayed in the project explorer

    which is included in SP8….

    Kind regards,

    Thomas

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded