Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Page Not Found.

Hi Experts,

My BSPs don't show up in PROD, but tye are good in DEV and QA. When i go to the Properties tab of the Page of flow logic, the difference i see is that URLs are quite different.

In QA:

http://xxxxxx.xxxxxx.net:8000/sap/bc/bsp/sap/zxx_report/xx.htm

In PROD:

http://xxxxx:8000/sap/bc/bsp/sap/zxx_report/reports.htm.

the domain is missign in PROD. How can i resolve this issue ??

1) When i test the application on Portal from the "System Administration" ->"Support" i get the follwong error ..

The page cannot be displayed

2) When i test the application from SE80 i get the follwong error..

Business Server Page (BSP) error

What happened?

Calling the BSP page was terminated due to an error.

SAP Note

The following error text was processed in the system:

Die URL enthält keine vollständige Domainangabe (saphxx statt saphxx.

Message was edited by: Amandeep Bal

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

5 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 31, 2006 at 09:20 PM

    Hi,

    this probably will solve your problem

    initial Configuration problems

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 31, 2006 at 10:42 PM

    Hi Amandeep,

    Go through the weblog by Brain,

    /people/brian.mckellar/blog/2003/09/25/bsp-in-depth-fully-qualified-domain-names

    And also the link,

    http://help.sap.com/saphelp_nw2004s/helpdata/en/67/be9442572e1231e10000000a1550b0/frameset.htm

    regards,

    Azaz Ali.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 01, 2006 at 06:30 AM

    this means that the profile parameter configuration for

    icm/host_name_full is not moved to production.

    Regards

    Raja

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 01, 2006 at 12:57 PM

    Ok guys,

    We have set and activated the Profile parameter "icm/host_name_full" and restarted the R/3 instance. But when i go to SE80 and see my BSP i don't see any change in the BSP. I go to SMICM T-Code and display the parameter. i don't see the FQDN. Any why this hasn't taken affect.

    Help will be appriciated..

    Thanks

    A.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • just to make sure that icm/host_name_full is set properly run program "RSPARAM" from se38 and search for icm/host_name_full and see what value is there. if its showing the full host name, then in the bsp page property, in url field you should see the url with fully qualified domain name.

      this profile parameter should be set in the instance profile.

      Regards

      Raja

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 01, 2006 at 01:13 PM

    Hi Raja,

    I Checked the Param "icm/host_name_full" via "RSPARAM". I see a FQDN in the Paramater. When i go to the properties tab of the BSP.I don't see the FQDN. Has this value to do something with the parameter "SAPLOCALHOSTFULL" ?? Its not fully qualified.

    Thanks

    A.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded