Skip to Content

SRM-Portal with buttons are being unresponsive issue.

I am facing the above issue when i am clicking the next button of the form opened in new window in the IE11browser

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Hi Epperla,

    When posting questions, it is helpful to provide as much relevant detail as you can, in order to assist others in providing relevant and meaningful solutions. What version of Portal? Is this the Enterprise Portal with an SRM iView, or are you perhaps referring to the "portal-independent" native web UI in SRM? What version of SRM? What steps have you taken to troubleshoot this? What document mode is your IE11 browser operating in?

    Please have a look at How to Ask Good Questions to Get Good Answers for tips.

    Cheers,
    Matt

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Mar 13, 2017 at 06:47 AM

    Hi Epperla

    As per the issue description that you have provided, what I understood is that when you are clicking on the SRM application in portal, it is opening in a new window in IE 11 browser and in that window, the buttons are not responsive and clickable.

    Please correct me if I am wrong.

    Can you refer to the below KBA and perform the small test given under the cause section of it.

    2424773 - Display and Rendering issue in IE 11 in Portal

    If the behavior is same as given in the cause section, then you have to follow one of the two recommendation given in the resolution part of it.

    Regards

    Santarshi Samanta

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded