Skip to Content
0

se14 not working for adjust and activate standard table

Mar 05, 2017 at 12:50 PM

182

avatar image

Hi,

we have an append structure for standard table which we added new values and moved the TR to QAS.

after moving the TR the standard table and the append structure are both partly active and we have tried se14 adjust and activate and force conversion also but nothing is working.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Jürgen L
Mar 05, 2017 at 12:57 PM
0

What does "not working" mean in particular? Don't you have a log from the transport which can give details?

Any error messages in the screen?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
karma sudheer Mar 05, 2017 at 01:59 PM
0

I mean while activating the append structure it gives me the error activation of table not possible

while activating the standard table it gives the error table not activated and the following message on log display

Diagnosis

The table is not consistent and, therefore, cannot be activated.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Sandra Rossi Mar 05, 2017 at 09:05 PM
0

i.e. any error messages in the "activation log"? (SE11, menu Utilities -> Activation log)

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

hi,

yes it gives unable to activate the table and when activating the standard table

when trying to activate the append structure for the table it gives unable to activate as the standard table is not active

0

Please read the details of the log and rever

0