Skip to Content
avatar image
Former Member

Error starting application WACO02

On creating a report on the Report Information System on transaction WACO02, and trying to open it it gives an error - Error opening application.

I do have work installed both on the application server as well on the frontend still the error appears.

Please provide a possible resolution

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • I don't understand your question.

    When you say:

    • "I do have work installed both on the application server as well on the frontend"
      Do you mean Microsoft Word?
    • "On creating a report on the Report Information System on transaction WACO02, "
      Do you mean you do a "report from template" in transaction WACo02 - Waste Workbench?

    A screenshot would be helpful to understand you are trying to achieve.

  • Former Member Mark Pfister

    Hi Mark,

    Yes. I have word installed both locally as well as on the central installation.

    Also, the issue is not when generating the report. The error comes when I go to the report Information system and try to open the document when the error occurs.

    796000-1.png (213.7 kB)
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    Mar 06, 2017 at 09:52 AM

    Hi Soumya.

    Just to be sure: Do you have WWI installed as well?
    If you have WWI installed and it doesn't start I think the DMS settings are not correct for workstation application WWI:

    Please run report "RC14SXDVSCHECK" - see OSS Note 1156981 - Test program for EH&S document management for details

    Hope this helps

    Mark

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded