Skip to Content
0

MultiProvider Null Values

Mar 02, 2017 at 09:47 AM

92

avatar image

Hello,

We have a characterisitics field in a report built over a multiprovider that is further built on infocubes of sales order item, billing, header, FIAR, Taxes . It's a very complex joining scenario.

Field REJ is coming from sales order item IC which has been identified in the multiprovider. But in report it's showing #. When I remove all the Key figures from the report, then only it shows values of REJ and as soon as KFs are included in report it again goes to # leve. KFs have many CKFs, Formulas, RKFs etc with KFs from FI, SD, TAX, MM Master etc.

Please let know of the reason and solution.

warm regards,

Aman

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Mario Tibollo Mar 07, 2017 at 09:24 AM
0

can you please include the details of every CKFs, formulas, RKFs etc used in the report?

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi,

It was due to one wrong condition in RKF where it restricted all other values of the mentioned infobject. It's working now.

Thanks

0

you're welcome

0
Thomas Fabian Mar 15, 2017 at 08:10 AM
0

Multiprovider technique: There is no joining of the part provider, it works as UNION.

field REJ seems to be only a characteristic of IC sales items. Did you check the whole list of your report result?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded