Skip to Content
avatar image
Former Member

SDM GUI freezes after login

Hi all!

I have a problem with my SDM Remote GUI. After starting SDM via RemoteGui.bat, I can log in and the password is accepted.

But from now the GUI is blank. I see a sandglass and nothing is happening anymore.

Here are the SDM Logs:

SDM log:

Jun 20, 2006 7:42:52 AM Info:

Jun 20, 2006 7:42:52 AM Info: ===============================================

Jun 20, 2006 7:42:52 AM Info: = Starting to execute command 'remotegui' =

Jun 20, 2006 7:42:52 AM Info: ===============================================

Jun 20, 2006 7:42:55 AM Info: SDM started successfully.

GUI log:

Jun 20, 2006 7:42:55 AM Info: SDM-Gui is started Jun 20, 2006 7:42:55 AM Info: Gui is remote - have to connect to server Jun 20, 2006 7:43:09 AM Info: Attempting to logon to Host "edi5", Port "50018", Role "admin"

Jun 20, 2006 7:43:14 AM Info: Logon to host "edi5" was successful Jun 20, 2006 7:43:14 AM Info: Repository data loaded successfully

Does anybody know this issue? Help is highly appreciated.

Kind regards,

Matthias

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Jun 20, 2006 at 07:00 AM

    Probably you have network issues between SDM GUI and the server. I have seen this issue when I try to connect to a Remote server. A SDM server restart / J2EE engine restart might help.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hii Mathias,

      I am also facing the same problem , and also read the SAP note . But I am facing two problems.

      As given thread explain that Search for ComponentName 2 but when I serarch my Sdmreposiatry.sdc I found nothing.

      Second I also unable to unserstand The concept of List L1 L2 ...Ln .

      Pls explain step by step.

      Thanks In Advance

      Regards:

      Mayank kumar Saxena

      Edited by: Mayank Saxena on Oct 18, 2008 1:36 PM