Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Property Renderer running

Hi, there

There is some problem with KM property renderer. I created property renderer and wrapper class for classloader. Wrapper class is tested and work correctly. But renderer is not started with KM.

A new KM Property Renderer was configured based on the Property Renderer Class and is assigned to the property cm_displayname. But it's nothing happened. It doesn't run and standart property renderer is running instead of.

Could anybody get some information about integration and running of property renderers with KM?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jun 19, 2006 at 11:25 AM

    Hi Sergei,

    (a) a restart is needed in general for KM hot deployment issues;

    (b) did you check the default.trc?!

    Hope it helps

    Detlev

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.