Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SD: IDOC: Missing functions

Hi

I'm trying to send picking data via edi/ale to a non-SAP system.

I tried to add a process code to the message type PICKSD and only "SD02" are available? When i try to add any of the other codes i get a error when i try to use edi/ale. "EDI: Function module "ME_EDI_ORDCHG_ORD_ID01 "does not exist.

Is this normal? We are on Rel4.7

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 17, 2006 at 05:28 PM

    You need to two settings to resolve this issue in we42.

    1)Goto we57 and make entry for idoc type/message type/function module

    2)And go to BD51 and create entry for your function module.

    Regds

    Manohar

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.