Skip to Content

Activation Error for Flowgraph with Address Validation: [8102005] "Invalid cleanse address settings"

Hi,

I am trying to follow the Tutorial on address cleansing: https://www.youtube.com/watch?v=ntuHHpnZMao

The preconditions were setup as described in the preceding video: https://www.youtube.com/watch?v=LeIacV3mAi0&t=105s

When I try to activate the flowgraph, I get the following error:

[8102005] "com.ens.geok/test.hdbflowgraph": flowgraph XML content error; Invalid cleanse address settingstest.hdbflowgraph/.EN1_ENE-HANA01.ENERSIS.LOCAL_00_TE4_ENS_WTO_workspace/com/ens/geok SAP HANA Activation Problem

However in the Hana Editor, everything is marked with a green checkmark and all settings were left at default. Since the error doesn't indicate which setting is incorrect, I have no means of figuring this error out. All searches (Google/SAP Support) yielded no results.

Can you help me resolve this error?

Thanks,

Tobias

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    Mar 06, 2017 at 02:34 PM

    Hi quick Update:

    I tried recreating the problem with the Web IDE and after fixing a couple of permission problems, it ran just fine. I assume Hana Studio has some settings for the address cleansing, which are no longer valid with SP12. It would explain why Hana Studio marks the flowgraph as correct, but once it gets actived, Hana rejects it.

    Use the Web based IDE instead, it works fine there.

    Cheers,

    Tobias

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded