Skip to Content
avatar image
Former Member

Missing Business Partner

Classic Scenario; SRM 5.0; R/3 46C

Hi everyone,

I am a true novice when it comes to troubleshooting issues related to Business Partners. My updated SRM Org Structure shows that there is a node w/ a business partner number 0000005409 under the Extended Attribute - Locations. And for the plant description, the line is blank.

However if I go to the transaction BP and search for this business partner 0000005409 - I receive the message "0 Business Partner Found." Has anyone encountered something like this?

I think when we did the upgrade from EBP 3.5 to SRM 5.0 there was a failed operation.

Any help would be greatly appreciated.

Thank you.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    May 25, 2006 at 11:37 AM

    Hello Jay,

    I answered to you for replication of plants after upgrade.

    If this is error after replication of plants from backend it may be that you need to assgin new BP for plants. It may be that something is messed up with partners.

    It will be good to check table BUT000 (zeroes) where are general data for all business partners.

    HTH

    Gordan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hello,

      it may be that plan exist under different number. First try to add it as standard in extended attributes. First add system and that see if your plant exist.

      If not try to replicate only needed plant with BBP_LOCATIONS_GET_SELECTED.

      And for your sake do not replicate all plants only needed ones. It will be much cleaner in partners.