Skip to Content
0

create item icon is not shown in Portfolio dashboard for 1 portfolio

Feb 23, 2017 at 03:12 PM

128

avatar image
S T

Hi Experts,

We have 4 portfolios. When I try creating PPM item for 1 portfolio then I am able to see 'Create' button in dashboard as shown below:

dashboard-1.png

When I change portfolio (to a different portfolio) then this 'Create' icon disappears as shown below:

dashboard-2.png

Could you please tell me what's wrong here and how can we address this issue?

Best Regards

Saurabh

dashboard-1.png (29.1 kB)
dashboard-2.png (19.3 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

S T Feb 24, 2017 at 06:34 AM
0

Hi,

Any pointers please?

Thanks

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
S T Feb 26, 2017 at 07:01 PM
0

Waiting for some pointers on this please.

Thanks

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
S T Mar 01, 2017 at 03:15 PM
0

Any response?

I think I should close this thread in no response case..

##Not sure whether new UI changes to SCN community is fetching similiar eye balls as it was fetching with its earlier version.

Thanks

Show 4 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Saurabh,

Did you get any answers to this ?

I Have the same issue. if you find a way, please share.

Rgds,

0
Former Member
Former Member

Hi Nityanand,

Please check the configuration whether at least one Item Type is mapped to the particular Portfolio Type or not.

Node : SAP Portfolio and Project Management > Global Settings > Portfolio-Dependent Settings >Define Portfolio Types. Select the Portfolio Type and click on Assign Item Types

Regards,

Anil

0
S T
Former Member

Hi,

I debugged it and found an enhancement restricting it. SAP provided a code , we inserted it and it worked.

Please raise a new thread to get more answers to it.

Thanks.

0

Hello Nityanand,

As this thread is closed and almost one year old, I think it would be better if your start a new thread rather than resurrecting this one. Ensure to provide details of the issue (e.g. have you checked to confirm that your user has the required authorizations for creating items in the affected portfolio?)

Regards

Francesco

0