Skip to Content
avatar image
Former Member

Global service stops for unknown reason

Hello again,

We have developed a global service using the developer studio. This service is supposed to react to some events (like create resource, create link, etc) in some repositories. After deployment, the service works perfectly, but only for a certain period. After some time, the service just stops reacting to events and it does not run anymore (no log messages appear, nothing that would help us debug).

Have any of you encountered a similar behaviour, and if so, what can be done, or what might I have done wrong?

Thanks in advance,

Silviu Lipovan Oanca.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    May 29, 2007 at 01:59 PM

    Hi,

    How is the service registered in the SAP KM framework ?

    Could it be that it doesn't startup when a portal application server is restarted ?

    Dagfinn

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 29, 2007 at 12:41 PM

    Hi Silviu

    Could you pls share your code snippet of global service at

    vinod.pats@gmail.com

    I know its quite old now, but if possible pls send it.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    May 30, 2007 at 01:25 PM

    hi,

    First check ur global service is running or not...

    Goto--> System Configuration >Monitoring >Knowledge Management >Component Monitor >Services --> here u wil find that service is running or not...

    it may help u...

    I have developed Repository filter.. and checked here... i am going to develop global service... can u send ur code for global service to ::chinnadurai1984@gmail.com

    thanks and regards,

    Chinnadurai.R

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded