Skip to Content
avatar image
Former Member

Deleting attachments in work items

Hello workflow experts

I've run into a strange problem. I've found that certain work item attachments can't be deleted once created. The attachments are being created directly by the user inside their SAPOffice Inbox or their Portal UWL. What's strange is two things: users can't delete attachments that they create (even ones that were created immediately before attempting deletion), and this is only happening with one particular workflow scenario I've built.

I haven't found any OSS Notes that say anything about this, and I've confirmed it's not an authorization issue either (otherwise I wouldn't be able to delete attachments from any work item). Also, the only message I found in R/3 about this was:

<i>"No attachments that can be deleted

Message no. WL251

Diagnosis

The work item has no attachments or the attachments cannot be deleted.

You can only delete a work item attachment if you created the attachment yourself. In addition, you can only delete attachments in the work item for which they were created, and not in subsequent work items. These conditions are not complied with for the selected attachment."</i>

This doesn't sound like the source of the problem to me, because the users and myself can't delete attachments that meet the two above conditions.

Is there an individual setting that I have to place in my workflow or task definition to explicitly allow attachment deletion, or could it be something else? Thanks for your help as always.

Regards,

Juan Ramos

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    May 23, 2006 at 04:45 PM

    Hello Juan,

    may it be that the workflow that doesn't work well with the attachment has been created in your current release while other workflows (that do work) has been implemented before an upgrade has happened?

    Best regards,

    Florin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Found the problem.

      There's an inconsistency in our system's time zone management, which is causing new attachments to have a creation time BEFORE its corresponding work item creation time. This in turn prevents attachment deletion.

      Juan Ramos