Skip to Content
avatar image
Former Member

Urgent : 0ic_c03 doesnt contain data but data found inPSA

dear all,

i am assign the data source 2lis_03_bf for the cube 0IC_Co3, in PSA Found 12220 records but in cube doesnt contain any data,

Proecessing : PSA & then into data targets packect by packect.

Thanks for advance

Regards

Sangram

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • avatar image
    Former Member
    May 23, 2006 at 08:16 AM

    Hi Sangram,

    Does the "Data target" tab in the infapackage have the 0IC_CO3 cube. If so then goto RSA1 -> PSA -> find the request -> schedule immediately.

    Bye

    Dinesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    May 23, 2006 at 08:21 AM

    Hello Sangram,

    See if your cube 0ic_C03 is ready to receive data.

    Right click in the Cube -> Swith transactional InfoCube -> Transactional Cube can be loaded with data; Planning not allowed.

    Hope it helps,

    Best Regards,

    João Arvanas

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    May 23, 2006 at 08:23 AM

    Hi,

    Can you please right click on InfoCube in RSA1 and click under "MANAGE" tab and go under "requests" tab and check how many records were added and how many Transferred.

    Is this for the first time you are loading or you have loaded this InfoCube earlier ??

    I dont see any reasons why data should not go from PSA to InfoCube.

    Hope it helps.

    Pradip Parmar

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Sangram,

      May be the TRFC's did not process well. You can check in SM58 for any LUW's that got hung-up. If so then you could select that, right click and select execute LUW's option will transfer the records from R/3 to BW. This will turn your request from red to yellow and then to green.

      Hope this helps,

      Bye,

      Naga.

  • avatar image
    Former Member
    Jun 20, 2006 at 08:34 PM

    Was there ever a resolution to this issue? My company is also implementing 0ic_c03 and experiencing a similar situation.

    We can populate an ODS with BF info, but all attempts to populate the cube result in a positive # of records transferred but 0 records added.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded