Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SXMB_IFR not working

Hi all,

We had installed XI server, which was working all right.

Due to some changes in the IR not getting reflected, we tried to refresh the cache.

Still the changes were not getting reflected, so we had to finally restart the server.

After restarting we can log into the XI server, but the web page which gets displayed by the sxmb_ifr command is not coming up.

This is a very urgent requirement.

Pls if anybody can help soon bcause we are totally stuck.

Thanks in advance

Regards

Neetu

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

7 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2006 at 05:17 AM

    Neither

    http://<server>:<port>/ link

    nor

    http://<server>:<port>/rep link

    is working.

    Its giving the same 'Page cannot be displayed message'.

    Regards

    Neetu

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      Make sure that your J2ee engine is available, by trying this URL,

      http://<host>:5<system number>00.

      If this is giving an error, then try restarting your j2ee engine.

      Regards,

      Smitha.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2006 at 05:03 AM

    Hi Neetu,

    Try opening it directly from the url

    http://<host>:<j2ee http port>/rep

    Regards,

    Yomesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2006 at 05:06 AM

    Hi neetu

    Try this url

    http://<host-name or IP address of XI server>:<java Port number)>/rep/start/index.jsp

    for eg:

    <b>http://SERVERXI:50000/rep/start/index.jsp</b>

    Regards

    Mitesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2006 at 05:06 AM

    Hi Yomesh,

    We have already tried that Url but its still not working.

    Regards

    Neetu

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2006 at 05:08 AM

    Neetu,

    Can you try the link http://<server>:<port> . If this is successful that means your J2EE server and services are fucntioning fine. The problem could then be on the ABAP stack.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2006 at 05:10 AM

    Hi Neetu,

    Just see if you can call the URL

    http://<hostname>:<J2EE_Port>/rep . This URL is called by transaction sxmb_ifr

    cheers,

    Prashanth

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 23, 2006 at 11:31 AM

    Hi,

    There are number of ways to do that :

    1. try using url and port number like sample(http://Server name:Port number/rep/start/index.jsp)

    2. Ask your admin person and add an entry in hosts file mapping with IP address and url.

    like this

    194.111.31.61 uslt04.bp.com

    3.Lastly, u might have some problem with ur JRE installation. In that case i would sugesst you to re-install JRE/ Java WebStart.

    Regards,

    Puneet Singhal

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded