Skip to Content
avatar image
Former Member

Registration - Error after Send / No Questionnaire

Dear all,

we have a problem with the Supplier Registration (SRM 4.0). After clicking the send button the screen generates an error and no questionnaire is sent. In SO50 an email address is maintained for the exit CL_UWS_FORM_RUNTIME_MAIL. Something is wrong or missing, but what?

Any idea from anybody?

Here is the detail of the error displayed on the screen:

...

The ABAP call stack was:

Form: SETGENXSLTPROG of program CL_UWS_FORM_RUNTIME===========CP

Form: GET_HTML_AS_STRING of program CL_UWS_FORM_RUNTIME===========CP

Form: PUBLISH of program CL_UWS_PUBLISHING=============CP

Function: UWSP_SEND_MAIL of program SAPLUWSP

Form: SEND_QUESTIONNAIRE of program SAPLROS_SURVEY_APP

Function: ROS_QSTN_SEND_MAIL of program SAPLROS_SURVEY_APP

Form: SEND_QSTN of program SAPLROS_SURVEY_APP

Form: DETECT_SEND_QSTN of program SAPLROS_SURVEY_APP

Function: ROS_QSTN_DETECT_AND_SEND of program SAPLROS_SURVEY_APP

Form: ONINPUTPROCESSING of program CLO251NVV1MH7YR6J7P0CT3KBE4BDCP

Many thanks,

Claudia

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    May 11, 2006 at 10:09 AM

    Hello Claudia,

    Thanks for the call stack, but what is the initial error message ?

    This may due to XLST errors.

    Search OSS on CL_UWS_FORM_RUNTIME: there are few notes about dumps because of incorrect XSLT files during questionnaire publication.

    Select the ones related to your SRM/SP release/level.

    817528 Survey: No valid XSLT program supplied

    804249 SURVEY: Short dump when you send a questionnaire

    773494 SURVEY: Generating XSLT programs locally

    Rgds

    Christophe

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded