Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SP01: Add-on connection timed out.

I have upgraded an existing add-on to SP01. It runs fine in development mode and it installs correctly using and installer and Add-on Administration.

When it tries to execute in production mode it gives the error: "Add-on connection timed out" after only about 12 seconds.

I have checked the sapbobscom2005.dll and it is the correct version and special build.

Any suggestions on how to resolve this are greatly appreciated.

Mel

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on May 11, 2006 at 01:59 PM

    Hi Mel,

    This behavior is not new in SP01 to my best knowledge!

    I remember having found the same behavior back in 2004...

    What you need to do is to first connect to UI API + afterwards eventually do some more initializations!

    HTH,

    Frank

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 18, 2008 at 03:47 PM

    Hi,

    Somehow I got the same error message when I try to run CopyExpress in 2007A pl15. I can't see anything wrong though. I've tried reinstalling B1 and upgrading it ti pl15 and still no luck.

    Can anyone help?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.