Skip to Content
avatar image
Former Member

Error With ABAP Client proxy

Hi All,

I am trying to use ABAP Client Proxy(Sync). I am getting the error.

1. Message from SXMB_ADMIN on Business system.

<b> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>

- http://sap.com/exchange/MessageFormat">

<SAP:Context />

<SAP:Code p1="400" p2="ICM_HTTP_CONNECTION_FAILED" p3="" p4="">HTTP.HTTP_CLIENT_RECEIVE_FAILED</SAP:Code>

<SAP:Text language="EN">Error during http receive: Error code: 400 Error text: ICM_HTTP_CONNECTION_FAILED</SAP:Text>

</SAP:ErrorHeader></b>

2. No message On XI server.

3.Went through the Ravikumar Allampallam's blog

on ABAP ClientProxy .

4. Went through the vijaya kumari's " How do you activate ABAP Proxies?"

5. created connections (sld)and one http connections in SM59. Tested the connections.

6. Went throught the Forms.

Any help would be appriaciated.

Thank you

Ganges Leaves.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    May 08, 2006 at 05:20 AM

    Hi Ganges,

    Just check whether the connection to integration builder is proper or not from TCODE SPROXY , also have u configured integration engine from TCODE SXMB_ADM .

    If u r on SAP WAS 6.2 then apply APPINT patch to the corresponding business system.

    Regards,

    Keith.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Vijaya Kumari,

      1. I have checked it. For XI server these are the values.

      -


      Business System Role : Integration Server.

      Pipe Line url : http://server:8000/sap/xi/engine?type=entry.

      -


      8000 is the http port which i see in the SMICM+shift F1.

      Thank you

      Ganges Leaves