Skip to Content
0

Can't add IoT Message Types

Feb 19, 2017 at 04:18 PM

112

avatar image

I am trying to create a new Message Type in the IoT Service Cockpit, however the UI seems not working at the moment. The button to add a new message type is missing.

Does anyone else have the same problem?

Thanks for your inputs.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Best Answer
Anton Levin
Feb 21, 2017 at 07:50 AM
0

Hello Winston, sorry for the late reply. An issue with missing UI5 resources is fixed now, you may continue using IoT Services Cockpit. Thanks for your patience, Anton

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Anton Levin
Feb 19, 2017 at 04:25 PM
0

Hello Winston, I cannot confirm that add button is missing (see attached screenshot). Which landscape are you on? What browser do you use. Please, elaborate a bit. Regards, Anton

2017-02-19-17-22-03.jpg


Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

I am on the Europe Trial server, I have tried Google Chrome, Internet Explorer, Edge. I still can't see the add button. Thanks in advance.

0

My screenshot was also taken on Trial landscape (Chrome browser). Can you pls show your full picture (with left hand side navigation)?

0

Me again, after clearing the browser cache I am also able to reproduce a problem. In the browser console I see that IoT Cockpit fails to load necessary UI5 resources. I will try to address this issue to respective group and will back to you once it is fixed. Sorry for the inconvenience, Anton

0
Winston Fang Feb 21, 2017 at 09:47 AM
0

Thank you very much for the troubleshooting. I can confirm that the problem has been fixed. Best Regards.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded