Skip to Content

Object reference not set to an instance of an object.

Hi Experts.

I am trying login EPM after my objects (newly created Account user defined Dimension and its respective Model) imported to Quality System.

I have created a new Dimension (User Defined for the the purpose of Account) for the Existing Model in Development System and everything is working fine here in Development System.

I have had already this Model in Quality System, I just imported this new Dimension and the respective Model into Quality System, all the objects are imported and can see through Web. However when i try to login through EPM Connection, I am getting the error "Object reference not set to an instance of an object". I tried refresh the Dimensions and clear the metadata cash but no use. I used to able to connect to this Model before this imports in Quality System. I have also cleared the data of this Model before import.

epmlogin-error.jpg (45.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

0 Answers

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.