Skip to Content

Value for time attribute is shown as null in smart filters bar

time-filter.png Hi Team,

The value for Edm.Time type attribute from odata service is coming in this PT01H08M11S format and the OVP card is working fine with this format and giving correct result but in smart bar filters the value is coming as null , though if i choose the time value from time picker in smart filter bar, the value being sent by Smart filter bar to odata in filter query is same that is in this format only PT01H08M11S.

I have tried different format too like 3:23:05 AM, 3:23:05 ,3-23-05 .In such cases value itself is not being shown in filter bar.

So how to show time value in smart filter bar via odata service,is this an existing issue or we need to use different format?

P.S: Attached screen shot for reference.

Thanks in advance.

time-filter.png (8.4 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

0 Answers

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.