Skip to Content

DTP showing green but data showing blank in Infocube

I have Connected 2 datasources to an infocube and created transformations and was running 2 dtp's.

DTP's are executing successfully but only one datasource data is coming into cube whichever is run first that data source dtp data is coming but not the others so sid's are also not generated.

Have you come aross this Scenario.Please Help me on how to resolve this.

Thanks in Advance.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 28, 2020 at 03:41 AM

    Maybe the data of the two datasources could have the same key, is the data coming with different dimension values or both are the same?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      I have took 2 different datasource fields into different dimensions of infocube and i am not getting no dimension values and SID's for 1 dimension but getting for the other.

      what is two datasources could have the same key. How will they impact ? Please Help me.

      Thanks in Advance.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.