Skip to Content

SAP Business One Browser Issue

Dear all,

I am using SAP B1 9.3 Patch 13 Level.

I setup server in one location where sap is install and my client use it using web browser from another location.

But every time after login or sometime SAP is not working on browser.

Every time restart service or restart server, then after sap working on browser.

So, What are the solution for it??

Please Help me ASAP.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 22, 2020 at 02:07 PM

    Hi,

    Delete log file from server where the browser service is installed,

    C:\ProgramData\SAP\SAP Business One\Log\SAP Business One\LT66-1311$\BusinessOne

    After deleting the log files, restart browser service to improve performance.

    Regards,

    Nagarajan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.