Skip to Content

MII 15.3 WS Message Listener HTTP status

We create message processing rules. As result we use link like /XMII/Illuminator?service=WSMessageListener&mode=WSMessageListenerServer&Name=___NAME___&Session=false.

As result all works fine. However if I set wrong credentials (login/password) or authority i get error web page? but HTTP status will be 200 instead of 401 or 403.

Did you know a way how to send correct http status from MII to source system&

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 10 at 03:43 PM

    It appears that the error is displayed on the webpage has to do with security in MII and not a failure with the http status. So your link works fine, but the processing can't take place due to security errors. I suggest that you turn on the transaction logging to Always (or you can try On Error to minimize the data retention), run some erroneous credentials, then look into Transaction Manager to see what errors it shows for the run. I would also recommend adding some logging to the transaction to see what errors are generated. Sometimes you get more detail from the logging than you would from just transaction manager.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.