Skip to Content

CPI Trial Account - Design View Issue - Workspace could not be loaded

Hello,

I have 20 days left for the trial account subscriptions.

However, whenever I click on Design view I get this pop-up error today. It was accessible 2 days back.

designview.jpg (153.6 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

7 Answers

  • Posted on Jun 23, 2020 at 02:45 PM

    Hi,

    I had this issue today too. I tried open this page in another browser, Firefox in my case, and it worked.

    Hope this helps.

    Thomas

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 23, 2020 at 04:13 PM

    Hi ,

    Same issue i was also facing but this is server error please refresh the page again and again it will work fine

    Thanks,

    Madhu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 23, 2020 at 04:42 PM

    Hello Thomas Qi and Madhubala Chandran

    1. Switching browser from Chrome to Firefox worked.

    However, Getting this new error now the roles are properly mapped and it was working 2 days back. I really don't understand what is happening.


    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 23, 2020 at 05:37 PM

    Hi ,

    i was also getting the same error unauthorized but now its working for me, this is internet issue. close the browser completely and start again it will work.

    Thanks,

    Madhu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 24, 2020 at 06:37 AM

    I am facing the same issue. I tried in both Chrome and Edge. The issue is not yet fixed

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 31, 2020 at 04:55 PM

    Any solution yet?

    Facing the problem too. Started around 3 hours ago. 5 hours ago it worked without a problem.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 04, 2020 at 01:57 PM

    Hi! I'm having the same issue here... and changing the browser didn't fix the problem.

    I really need to have it solved!

    Regards

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.