Skip to Content
avatar image
Former Member

Symbol # on report - Why?

Hello all,

I have an ODS in which is reported the infobject "Parts List".

I'm not able to see values for this infobject on the report, on the list cube and on PSA.

I try to see with the extractor if there are values but for some reason the extractor doesn/t retrieve any values..

Do you have some idea?

Thanks,

Marta.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Apr 12, 2006 at 10:09 AM

    Hi,

    Have u tried with RSA3 extractor checker first?

    Can u elaborate this problem ?

    Regards,

    Ravi

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 12, 2006 at 10:11 AM

    '#' will be displayed in Report if you do not have data for characteristic values if characteristic display is set to 'key'...if characteristc display is set to 'Text' then you will it as 'not assigned' intead of #.

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 12, 2006 at 11:34 AM

    Hi all,

    Thanks for your answers.

    Ravi: I used RSA3, but I don-t understand why no data is extracted (and we have data on the ODS)

    Murali: I don't want to hide this symbol. I just want to understand why data is not coming for this infobject.

    There's no master data tables for this infobject - I can't activate the data.

    Data for this infobject is avilable on other ODS.

    Any more ideas?

    Thanx,

    Marta.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded