Skip to Content
0
Former Member
Apr 04, 2006 at 04:34 PM

Getting error while executing ESS iview

21 Views

Hi Guys,

I am getting the following error while preview ESS iview. At the bottom of the error page there is an option to select the R/3 system; when I select the R/3 system and press Go, the iview executes fine (able to see the ESS iview). Is there any configuration I need to do?

Please help me.

Regards,

Deepak

Error report

-


Portal Runtime Error

An exception occurred while processing a request for :

iView : N/A

Component Name : N/A

java.lang.NullPointerException.

See the details for the exception ID in the log file

com.sap.portal.appintegrator.sap.IAC::IAC/ITSDetectionLayer

Parameter Dump

AlertSessionManagementMismatch true

ApplicationParameter

ClassName com.sapportals.portal.sapapplication.itsdetection.ITSDetectionLayer

CodeLink com.sap.portal.appintegrator.sap.bwc.IAC

CustomerExit.ParameterProvider false

DebugMode false

DebugMode.default false

DebugMode.type select[false,true]

ExportParameters NextLayer, ITSVersion

ForcedRequestLanguage

IAC pz42

IAC.type string

MandatoryParameters System, IAC

NextLayer IAC/SSOITSnullLayer

OptionalParameters ApplicationParameter, DebugMode

System SAP_R3_HumanResources

System.type lookup:com.sapportals.portal.appintegrator.lookup.SystemLookup

TopLayer IAC/ITSDetectionLayer

Use_CustomerExit_ParameterProvider false

Wizard.MandatoryParameters System, IAC

Wizard.OptionalParameters ApplicationParameter

com.sap.portal.reserved.iview.IsolationMode URL

com.sap.portal.reserved.iview.ParamList *,NavigationTarget,standAlone,NavTargetAsRoot,tree

com.sap.portal.reserved.iview.WizardURL pcd:portal_content/com.sap.pct/admin.templates/iviews/editors/com.sap.portal.defaultIViewWizard

com.sap.portal.appintegrator.sap.IAC::IAC/ITSDetectionLayer

MandatoryParameters

System SAP_LocalSystem BWD DEV DEV825 Exchange R3System WebEx test

Internet Application Component (IAC)

OptionalParameters

Application Parameters

DebugMode No Yes