Skip to Content

Missing posting period in workbook filters after 7.5 SPS14 upgrade from SPS9

Dear SAP members,

We recently upgrade BW from 7.5 SPS 14 from SPS9

After upgrade, we can see Posting Period missing in all our workbook/s filters wherever used

we can see Posing Period in our Default values in report and also we can see when I ran in RSRT.

Missing Posting Period after in SPS14 -

Showing posting Period in SPS9 (before upgrade )

Is anyone faced this issue please ? Any SAP note please

Thansk

Nageswara Polaka

pic-one.jpg (55.4 kB)
pic-two.jpg (65.4 kB)
pic-two.jpg (65.4 kB)
pic-three.jpg (61.7 kB)
pic-one.jpg (55.4 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Oct 21, 2019 at 02:58 PM

    Hi Nageswara,

    Is it possible that the query may have reverted to a previous version, with current version modified but inactive? This happens sometime after an upgrade.

    Consider using RSRT to (re) Generate the query.

    John Hawk

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.