Skip to Content

Is the Bot Builder broken?

Good day

When using Bot Builder, my bot won't show my skills anymore. Upon testing the chatbot, I only get a 'No Reply' error. Chrome's developer tools revealed that this is a 404 or a 502 error.

Will this be fixed or have I made a mistake when building the bot (like using too many parameters and the such)?

Thank you and kind regards
Zanré

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Oct 14, 2019 at 05:41 PM

    Hi Zanré Van Staden ,

    A fix has been deployed in production and the service is now available again.

    We are really sorry for the inconvenience.

    Best regards,

    Aurélie

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 14, 2019 at 12:18 PM

    Hi,

    we’re experiencing issues on the bot builder. Sorry for the inconvenience. We’re working to fix this ASAP.

    Regards,

    Aurélie

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.