Skip to Content
0

CG54 Parameter user entry field issue

Feb 13, 2017 at 11:10 PM

124

avatar image
Former Member

We have an issue with CG54 where a parameter symbol (one specific parameter) is not getting displayed if the user is logged on in any other language other than EN. If logged on in EN the parameter symbols is getting displayed and user can enter the value. Same report and same data, if the user is logged on in any other language the parameter is not getting displayed, we can see a blank line where it should be displayed. Have any one come across this issue. Is there any language specific setting in parameter report symbols? Pls let me know. Thanks

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello

i assume the same will happen in "Report from template"... and may be you talk about the "dialog" which comes up there. If there is no "field" shown: then translations are potentially missing (on report symbol definition level)

C.B.

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

avatar image
Former Member Feb 27, 2017 at 08:41 PM
1

This was an issue related to description not maintained in logon language for data domain related to the report symbol. When I checked the data element in SE11 it gave me a "visual feel" like description existed but finally it had to be maintained in a different transaction that ABAP consultant did. Thanks.

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello Pugazendhi,

Please close your question marking your answer as the correct one!

Thanks and kind regards

Mark

0
Christoph Bergemann Feb 16, 2017 at 07:44 PM
0

Hello

I assume: we talk about a "customer specific parameter symbol"? Can you show the WWI logic? I have never sen such a dependence (based on log on language)

C.B.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded