Skip to Content
0
Former Member
Mar 27, 2006 at 10:20 AM

ALV issue

19 Views

Guy's

i am working on M&S issue,i change existing ALV to add

new field ,but it's displaying filed and no value for

that field,when i check in debugging mode,value exist

for particular field,pls let me know what's the issue.

guy's for your reference following is the code:

CALL FUNCTION 'REUSE_ALV_GRID_DISPLAY'

EXPORTING

I_CALLBACK_PROGRAM = W_REPID

*MOD01{

I_CALLBACK_PF_STATUS_SET = 'SET_STATUS' "MOD01

I_SAVE = 'X'

*MOD01}

I_GRID_TITLE = TEXT-T01

IS_LAYOUT = W_LAYOUT

IT_FIELDCAT = T_FIELDCAT_ALV

TABLES

T_OUTTAB = T_FINAL

EXCEPTIONS

PROGRAM_ERROR = 1

OTHERS = 2.

IF SY-SUBRC NE 0.

MESSAGE S999(ZK) WITH TEXT-E04. "No Valid data found

STOP.

ENDIF.

FORM FIELDCAT_BUILD USING FP_FIELDNAME

FP_SELTEXT_M

FP_OUTPUTLEN.

W_INDEX = W_INDEX + 1.

W_FIELDCAT_ALV-FIELDNAME = FP_FIELDNAME.

W_FIELDCAT_ALV-TABNAME = C_TAB_NAME.

W_FIELDCAT_ALV-SELTEXT_M = FP_SELTEXT_M.

W_FIELDCAT_ALV-OUTPUTLEN = FP_OUTPUTLEN.

W_FIELDCAT_ALV-COL_POS = W_INDEX.

APPEND W_FIELDCAT_ALV TO T_FIELDCAT_ALV.

CLEAR W_FIELDCAT_ALV.

ENDFORM. " fieldcat_

PERFORM FIELDCAT_BUILD USING : 'WERKS' TEXT-H01 5,

'AUART' TEXT-H02 10,

'AUFNR' TEXT-H03 12,

'GAMNG' TEXT-H04 16,

'MAINM' TEXT-H05 18,

'MAKTX' TEXT-H06 35,

'MATNR' TEXT-H07 18,

'MTEXT' TEXT-H08 35,

'STPRS' TEXT-H09 16,

'MNGKO' TEXT-H19 16,

'BOMRQ' TEXT-H10 16,

'REQ_QUAN' TEXT-H11 16,

'WITHD_QUAN' TEXT-H12 16,

'REM_QTY' TEXT-H13 16,

'REM_AMT' TEXT-H14 16,

'BOM_IND' TEXT-H15 17,

'REL_IND' TEXT-H16 8,

'DEL_IND' TEXT-H17 9,

<b>'BOM_MAT' TEXT-H17 9,]</b>

'POSIT' TEXT-H18 17.